Dodaj komentar

Evo konačno dočekašmo da se o izbijanja krize Korona Virusa javi naš dragi HNS.I naravno ne javlja se kako i na koji način organizirati obranu od virusa,na koji način ojačati službe,izvještavati svakodnevno o toj borbi,HNS ostaje na starim pozicijama.To je slati medijski spin o ugrošenosti hrvata,pa tako to sada rade i kroz smjenu očigledno nesposobnog kriznog stožera.Briga HNS borba za narod i to hrvatski,oni se samo javljaju kad su ugroženi njihovi osobni interesi.Ne vide neorganiziranost stožera u HNŽ i HNŽ.Ne traže pomoć za bolnicu u Livnu već to rade umjesto njih pojedinci koji uplaćuju sredstva.Kako nemate obraza pozivati se na hrvatski narod koji je ugrožen jedino od Vas i Vašeg vladanja zadnjih 30 godina.Posljedice su vidljive na svakom koraku kud god se okrenete,sada je to još više izraženo.Nikad više ako ovo ikad prođe nećete moći vladati nama,jer je vaše vrijeme gospodo draga isteklo.U novim okolnostima bog će dati da isplivaju drugi ljudi,koji nadam se neće biti kao Vi.
Neka nam je bog na pomoći.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
6
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari