Dodaj komentar

Povjerenstvo za smanjenje utjecaja koronavirusa na ljubuško gospodarstvo

ljubuski.info

Na sjednici Gradskog stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog, sukladno Odluci o proglašenju stanja prirodne nepogode na području Grada Ljubuškog, donesena je odluka o formiranju Povjerenstva za praćenje utjecaja epidemije koronavirusa na gospodarstvo i predlaganje mjera za smanjenje toga utjecaja.

Zadatak povjerenstva je praćenje i analiziranje posljedica koje nastaju u svim granama gospodarstva te predlaganje mjera za ublažavanje negativnih efekata epidemije koronavirusa.

Trenutno se želi fokusirati na očuvanje radnih mjesta, te teret izvanrednog stanja i usporavanja gospodarstva ne može i ne smije biti stavljen isključivo na teret poslodavaca.

Članovi Povjerenstva su službenici gradske uprave i predstavnici Udruge poslodavaca Grada Ljubuškog. S tim u vezi, uspostavljen je i kontakt telefon: 039/835-531 te e-mail: gospodarstvo [at] ljubuski.ba

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari