Dodaj komentar

Podrska ovom decku-osobi koja je objavila ovaj text o tako jadnom, bijednom, zalosnom i primitivnom razmisljanju njegovih susjeda stanara pa i sire. A sta vi mislite da ste sigurni na nacin koji mi trenutno praksiramo, znaci stan - trgovina - stan. Otisao si u trgovinu i mozda je tu bas bio izvor zaraze i . . . Poanta ovog texra je niko nigdje nije siguran. Ne dijelimo se i ne osuđujmo se prema mjestu rada vec nacinu odnosa prema trenutnoj vrsti zaraze. Zapitaj se ti susjede koristis li ti ispravno uputstva koja su nam preporucena u ovim teskim danima. Podrska medicinskom osoblju, policajcima, civilnoj zastiti i drugima koji su ukljuceni u ovo sve. Poruka: disciplinirajmo se i ne pokusavajmo mijenjati druge nego poradimo na sebi i bit cemo OK.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari