Dodaj komentar

Pravila nisu ista za sve: Čović i Dodik bi trebali u samoizolaciju

ljubuski.info

Pravila bi trebala biti jednaka za sve, kazao je dr. Jurica Arapović na konferenciji za medije Kriznog stožera HNŽ-a koja je održana u Mostaru, na pitanje kakvu sliku javnosti šalju političari koji izlaze izvan BiH, a pri tome se misli na Dragana Čovića i Milorada Dodika koji bi zbog prelaska granice trebali biti u samoizolaciji.

Naime, Federalna uprava za inspekcijske poslove je od 15. ožujka, po donošenju odluke o obaveznom sanitarnom nadzoru svih državljana BiH, rasporedila inspektore iz svih 10 inspektorata na granične prijelaze, gdje 84 federalne inspektorice i inspektora u tri smjene vrše 24-satnu sanitarnu kontrolu putnika pri ulasku u Federaciju BiH.

Dakle, svi građani BiH, koji ulaze u zemlju, trebali bi biti upućeni u obaveznu izolaciju od 14 dana.

Podsjetimo, čelnik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović u ponedjeljak je boravio u Zagrebu, gdje se susreo se s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem.

Zaštitne maske nosila su sva trojica, a Čović je tada izrazio i suosjećanje s hrvatskim narodom i građanima grada Zagreba zahvaćenima potresima, te se razgovaralo i o zajedničkim naporima i uzajamnoj podršci u suzbijanju pandemije koronavirusa, prekograničnoj suradnji, pomoći Europske unije kao i dodatnim mjerama na području zdravstvenih prioriteta te očuvanju ekonomske sigurnosti.

Istog dana, Milorad Dodik boravio je u Beogradu gdje se sastao s predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučić i Dodik uslikali su se sa zaštitnim maskama protiv korona virusa, a razgovarali su o srbijanskoj pomoći Republici Srpskoj u borbi protiv zaraze koronavirusom.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari