Dodaj komentar

Svi mi koji mozemo trebali bi dragovoljno bit u samoizolaciji..Prihvatiti to kao jedinu mjeru koju mozemo provesti za nas sve.

U trgovinama jos uvijek reda nema,kupci su nedisciplinirani, pušu jedan drugom za vratom i na kasi i izvan nje, nije valjda tesko uvesti redare u vece supermarkete a u manjim nekakve linije razmaka?!

Isto tako bi trebalo hitno podjeliti po kucama isprintane naputke ponasanja u vrijeme krize,od odrzavanja higijene do ponasanja u trgovinama, bankama ,posti i ljekarni is...zatim upute o simptomima bolesti i sta napravit ako ih primjetimo,sta ce se desiti ako si obolio i sl. jer dobar dio il ne gleda internet i vijesti il ne shvaca situaciju ozbiljnom..!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari