Dodaj komentar

Odluka o organizaciji rada ZZO ZHŽ za vrijeme pandemije

ljubuski.info

Na temelju članka 6. Odluke o proglašenju stanja nesreće na području Zapadnohercegovačke županije prouzrokovane izravnom opašnošću od pojave koronavirusa broj: 01-287-1/20-46 od 18. ožujka 2020. godine, točke 9. Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite, te na temelju članka 24. Statuta Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije (broj: U-V-12-4-2/11 od 26. rujna 2011. godine),

ravnatelj Zavoda donosi Odluku organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa te Naputak o postupanju i ponašanju u novonastaloj situaciji vezano za pandemiju koronavirusa.

Navedenom Odlukom uređuje se organizacija rada, raspored rada i radnog vremena za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa, a Naputkom način postupanja i ponašanja djelatnika Zavoda, stranki i drugih osoba koje dolaze u prostorije Zavoda u novonastaloj situaciji vezano za pandemiju koronavirusa.

Odluka o organizaciji rada - rasporedu

Naputak o postupanju

ZZO ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari