Dodaj komentar

Počeo Napretkov tjedan kulture

ljubuski.info

Koncertom klasične glazbe počela je kulturna manifestacija "Napretkov tjedan kulture" u organizaciji HKD 'Napredak' koja će trajati sve do 14. ožujka.

Nastupili su tamburaški sastav 'Misericordia' dok su solisti bili prof. Brigita Šilić (klavir), prof. Nikolina Šušak (flauta), prof. Monija Jarak Mikulić (mezzosopran), Sara Brkić (violina), Nika Gadžić (violina).

Dopredsjednik HKD Napredak Mostar Miroslav Landeka istaknuo je kako su ključne riječi ove manifestacije kultura i napredak cijelog društva.
Treba nam svima kulture, u punom smislu riječi: dijaloga, poštivanja i uvažavanja jedni drugih, kazao je Landeka.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari