Dodaj komentar

Za ovu zarazu virusom KOVID 19 pogodno tlo za širenje vrlo dobro dođu savjeti nestručnjaka, zapravo vjernika koji misle da će vjera u Gospu otpuhati zarazu. Zapravo do zaraze po njihovoj vjeri nebi trebalo ni doći, Gospa nije to trebala dozvoliti. Odvojimo te dvije stvari, vjera je jedno, zaraza drugo. Treba vjerovati. Bog kaže ti se pazi, ja ću te pregledati. Zato ne idite na velike skupove pogotovo gdje dolaze ljudi iz zaraženih područja, ne pružajte ruku nikome, ne umakajte ruke u vodu gdje to čine mase jer je to izvor zaraze, ako dodirivate stvari i brojite novac dezinficirajte svoje prstiće, ako pričate sa nekim odstojanje dva metra i dalje, imajte masku za svaki slučaj. Kad prođe opasnost ponovno po starom. Do tada se pripazite jer nečija nesmotrenost ugrožava sviju nas.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari