Dodaj komentar

Pokoj duši svim nevinim žrtvama ratova, fratrima i narodu koji je nevin stradao u vihoru ratnih sukoba i poratnih događanja. Fratri trebaju isticati dokumente kojima su se suprotstavljali divljanju fašizma na ovim prostorima, isticati dokumente ako ih ima, da su se brinuli za malog potlačenog čovjeka bez obzira na vjeru i naciju. Na pitanje: zašto su poubijani fratri, najbolje mogu dati odgovor svjedoci vremena i tih događanja te fratri koji su se priklonili partizanskom pokretu na ovim prostorima a bilo ih je. Potomci onih koji su poubijali fratre i danas vladaju, fratri sa njima dobro surađuju na egzodusu Hrvata i uništenju Hrvatstva na ovim prostorima. Pitanje je samo kad će okrenuti ploču ili kad će doći vrijeme za to. Oni su zadojeni mržnjom prema vjeri i Hrvatskoj naciji, zauzeli su crkve i postavili svoje u upravu HFP. Tako ti je moj dobročinitelju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari