Dodaj komentar

Tko je na vlasti od 1991?Tko je prodao ponavljam prodao Posavinu? Tko je optužio zapovijednike Vukovara za suradnju sa okupatorom? Tko je prodavao Srbima gorivo dok je se prolivala Hrvatska krv?? Koja je vlast uhitila Antu Gotovinu?? U kojoj je stranci bio predsjednik vlade Republike Hrvatske koji je osuđen za veleizdaju??? Koja stranka u Republici Hrvatskoj je stalno u koaliciji sa deklariranim četnicima? Tkoje ubio Antu Paradžika ,Ludviga Pavlovića, Miru Barešića???U koju stranku su prešli svi ali svi djelatnici Službe Državne Sigurnosti iz Socijalističke Republike Hrvatske???Tko je kriv što danas Hrvata u B I H duplo manje nego 1991?? licemjeri , licemjeri!!!!!! "jao vama licemjeri i farizeji": Reče moj Gospodin.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
5
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari