Dodaj komentar

Kod Mostara novi pomor ribe, strahuje se od lažnih analiza

ljubuski.info

Na ušću potoka Sušice, koji protiče pored odlagališta i ulijeva se u Neretvu, pronađena je uginula riba što je izazalo dodatnu paniku među građama Mostara koji traže izmještanje odlagališta Uborak.
Drugi put u dva i pol mjeseca u blizini odlagališta Uborak događa se pomor ribe. To je izazvalo dodatni strah među mještanima tvrdi Nijaz Hodžić iz inicijative "Jer nas se tiče", koja se bori za uklanjanje odlagališta Uborak kod Mostara, koja, kako ističe, radi bez dozvole i prijeti ekološkom katastrofom široj regiji.

Pomor se kako tvrdi ne gogađa prvi put, a ističe kako je najgore što nadležni o tome šute.
Pomor ribe se ovdje dogodio i prije dva i pol mjeseca. Uzorak smo nosili na analizu, ali nam je s instituta na Palama stigao odgovor da se ne zna od čega je riba uginula i kako je voda čista, te da se može piti, što je potpuni apsurd s obzirom na stanje kakvo je na terenu, objašnjava Hodžić.

Smatra kako rezultati analize koji su stigli ne mogu biti točni te kako je u pozadini druga priča. Vjeruje kako je institut potkupljen i da iza sve stoje neke političke igre.

Ističe kako su činjenice s terena pokazatelj opasnosti odlagališta Uborak koje nameće pitanje što se još treba dogoditi kako bi se tom problemu pristupilo ozbiljnije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari