Dodaj komentar

Tijekom srijede opožareno 60.000 metara četvornih u ZHŽ

ljubuski.info

Tijekom srijede na području Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) zabilježeno je osam požara, a ukupna je opožareno oko 60.000 metara četvornih površine.

Pet požara zabilježeno je na području Širokog Brijega, a najveći na lokalitetu Bošnjakovog brda gdje je gorjela šuma i trava.
Od 13 do 18 sati u gašenju tog požara sudjelovala su dva vatrogasca i dva šumara s tri vozila. Opožareno je 50.000 metara četvornih.

Manji požar zabilježeni su u naselju Trn, zatim na lokalitetu Brig, Turčinovići i Vrace.

Pored Širokog Brijega gorjelo je u Posušju, Grudama i Ljubuškom. U posuškom Zagorju gorjela je hrastova šuma i trava, dok je uz prometnicu Vojnići - Dole u Ljubuškom došlo do požara na odlagalištu otpada. U Sovićima kod Gruda gorjela je trava.

UCZ ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari