Dodaj komentar

Kako se posije takvi će i plodovi biti! Evidentno je da zbog toga društvo propada. Zato imate šefove, uprave, zapovjednike policija i ostale koji su svrha sami sebi i samo izazivaju smijeh gdje god se pojave..... U većini ustanova imate ljude koji nisu pročitali niti jedan dokument ili akt vezan za svoj posao i onda kad normalan građanin traži nešto sto je zakonom propisano od takvih dobiješ odgovor da to ne postoji ili kako nemaš pravo na to, jer oni obavljaju svoj posao na način “tako su meni rekli da se radi”. Samim tim kako su došli na to mjesto ne može se očekivati da razumiju posao koji obavljaju. Niti mogu pogotovu shvatiti kako bi trebali biti servis građanima, a ne da je građanin podređen i da ga ne znaju uputiti u njegova prava.
Daleko smo mi od usporedbe sa civiliziranim svijetom!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari