Dodaj komentar

Rektori za izmjene Okvirnog zakona o visokom obrazovanju BiH

ljubuski.info

Rektori javnih sveučilišta koji čine Rektorski zbor BiH u srijedu su u Mostaru prigodom obilježavanja Svečane akademije Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru raspravljali o stanju visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini i brojnim problemima s kojima se susreću ove javne ustanove.

Rektorski zbor BiH, priopćeno je s mostarskog Sveučilišta, uputit će pismo premijeru Vlade Federacije BiH i njegovim pomoćnicima i direktoru Porezne uprave FBiH u kojem traže razgovore koji proizlaze iz nadležnosti ovih institucija, a koje se odnose na rad javnih sveučilišta.

Također, Rektorski zbor BiH na temelju zaključka Rektorskog zbora uputit će dopis Parlamentarnoj skupštini BiH sa zahtjevom o pokretanju procedure izmjene Okvirnog zakona o visokom obrazovanju BiH.

Rektori javnih sveučilišta raspravljali su i druga pitanja iz svoje nadležnosti, prioćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari