Dodaj komentar

Svaki treći stanovnik planira napustiti BiH

ljubuski.info

BiH ne planira napustiti 48,9% stanovnika, dok 17,6% njih na ovo pitanje nije odgovorilo ili je kazalo da "ne zna", pokazalo je istraživanje Agencija PRIME Communications koja je za potrebe vlastitih istraživačkih projekata u prosincu 2019. godine provela istraživanje stavova građana na uzorku od 1600 ispitanika.

Rezultati govore kako u sljedećih godinu dana BiH planira napustiti 12,3% njezinih stanovnika, u sljedeće dvije godine 7,5% stanovnika, tri godine 7,0% stanovnika, dok u sljedećih pet godina to će učiniti 6,7% stanovnika.

Sve ukupno, u sljedećih pet godina BiH planira napustiti svaki treći stanovnik (33,5%).

Najveći broj građana Bosne i Hercegovine (60,5%) doživio je da mu u posljednje tri godine u inozemstvo ode blizak član obitelji ili blizak prijatelj. Svaki treći ispitanik (30,0%) nije doživio to iskustvo, navedeno je u istraživanju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari