Dodaj komentar

Uručene nagrade najboljim sportašima Ljubuškog za 2019. godinu

ljubuski.info

Po već ustaljenom običaju proglašenje najboljih sportaša Ljubuškog među prvim je manifestacijama u obilježavanju Dana grada Ljubuškog, pa je tako bilo i ove godine.

U hotelu Bigeste upriličena je svečanost koja je započela izlaganjem Nikice Šiljega, sportskog novinara, o povijesti sporta u Ljubuškom, a ovom prigodom govorio o počecima i razvoju nogometa u Ljubuškom.

Najbolja mlada sportašica do 18 godine po izboru Povjerenstva je rukometašica Izviđača Marija Brkić, njoj je pokal i priznanje uručio Tihomir Kvesić, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuškog.

Najbolji sportaš do 18 godina je rukometaš "Skauta" Matej Mandić, a priznanja mu je uručio David Grbavac, ministar MUP-a ZHŽ i bivši sportski direktor Izviđača.

Najbolja sportašica Ljubuškog u prošloj godini je rukometašica Željana Stojak. Kako Željana igra u Mađarskoj i nije mogla doći na svečanost njenom ocu Rudi pokal i priznanje uručio je Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ZHŽ.

Najbolji sportaš Ljubuškog po treći put uzastopno je rukometaš David Mandić. Ni David zbog obveza u PPD Zagrebu nije mogao nazočiti svečanosti pa je njegovom mlađem bratu Mihaelu nagrade uručio Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ZHŽ.

Najbolji trener u protekloj godini je profesor Zvonko Herceg, koji uspješno vodi ŠR Izviđač, a priznanje i nagradu uručio mu je Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog.

Najbolji športski klub je Rukometni klub Izviđač CO, aktualni prvak Bosne i Hercegovine, kojem je ovo 21. naslov najbolje momčadi. Nagrade iz ruku gradonačelnika primio je bivši sportski direktor David Grbavac.

U glazbenom dijelu nastupili su učenici Srednje glazbene škole iz Ljubuškog, a članovi Kluba kulture Libuša izveli su kratki zabavni program.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari