Dodaj komentar

Policija je odraz društva u kojem živimo. Kako je društvo potonilo tako je i policija se srozala. Drumski razbojnici u uniformama. Čast izuzecima. Sve došlo na naplatu, poratni kadrovi, kupljene diplome. Vrh policije neobrazovan, ne pripadajuće diplome, pa što od njih i očekivati. Reformu napravite, svi koji su gore skinuti, školovane i mlade postaviti, odmaknuti politiku od policije, inače će biti i gore. Javnost većinom i ne zna kako policija ustrojbeno radi. Daš mu čin, za čin poziciju, za dvije godine, novi čin, veća pozicija i tako za 8 do 10 godina na vrhu policije dobiješ čovijeka, sa prekucanom školom, visokim činom, funkcijom, koji upravlja sa 200 ljudi, a veze nema sa poslom i životom. Za rezultat imaš ovo danas što se dešava. Živjeli.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari