Dodaj komentar

Za komesara Galića ubojstvo Lane Bijedić nije teško kazneno djelo?!

ljubuski.info

U proteklom periodu, posebno u prošloj godini nije zabilježeno nekih izrazito teških kaznenih djela - izjava je komesara MUP-a ZHŽ Milana Galića data novinarima kriminalističkog magazina "Slučajevi X" televizije Hayat.

Nije slučajno da je u ovom video-prilogu izostavljen rad kriminalističke policije, jer ako bi se krenulo u tom smjeru možda bi netko upitao što je sa istragom ubojstva Lane Bijedić?

Zar neriješeno ubojstvo Lane Bijedić za Milana Galića nije izrazito teško kazneno djelo? Misli li možda komesar Galić kako će prezentacijom prividnog rada prometne policije i pokojeg namrgođenog specijalca javnost uvjeriti kako je u policiji sve u redu?

Vidjeli smo u prilogu kako komesar Galić zna, doduše zamuckujući, opisati zemljopisni položaj ove županije, zna hvaliti postavljanje radarskih kućica, zna kažnjavati sirotinju, ali nismo vidjeli sposobnost rješavanja teških kaznenih djela, čije postojanje on čak i negira.

Tužitelj i vrsni istražitelji su se razočarani vratili iz Beograda gdje su saslušali Laninu majku i nisu došli do novih spoznaja. Ono što su trebali napraviti na početku, napravili su na kraju. Propusti su obilježili cijelu istragu. Gdje je odgovornost komesara Galića i njegovog istražnog tima dok ubojica slobodan šeće ulicama naše ili susjedne županije? Tko je iduća žrtva komesaru? Hoće li vaša kućišta za radare, Renata i ova frizirana emisija "Slučajevi X" natjerati narod na zaborav nasilno ugašenog mladog života?

Iako postoje naznake kako sada, u svojoj nemoći, istražitelji guraju tezu o samoubojstvu, od katastrofalnih propusta u istrazi ubojstva Lane Bijedić teško će biti oprati ruke.

N.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari