Dodaj komentar

Unaprijediti suradnju u borbi protvi krijumčarenja ljudima

ljubuski.info

Jučer je u prostorijama MUP-a ZHŽ u Ljubuškom održan radni sastanak s predstavnicima MUP-a RH.

Na sastanku su sudjelovali ispred PU Dubrovačko Neretvanske načelnik PU Ivan Pavličević, voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica, voditelj Službe za granicu Antun Ljubić, te ispred PU Splitsko Dalmatinske načelnik PU Dražen Vitez, voditelj Službe za granicu Slobodan Marendić, te voditelj Službe za kriminalitet Ante Matković.

Ispred MUP-a ZHŽ su sudjelovali ministar David Grbavac, savjetnik ministra Slaven Prskalo, policijski komesar Milan Galić, načelnik Sektora kriminalističke policije Igor Marić, te zamjenik načelnika Sektora uniformirane policije Ivica Čuljak.

Tema radnog sastanka je bila unaprijeđenje suradnje između MUP-a ZHŽ i MUP-a RH, PU Splitsko Dalmatinske i PU Dubrovačko Neretvanske, posebno u borbi protiv krijumčarenja ljudima, odnosno sprječavanju nezakonitih migracija, te suzbijanju svih vrsta prekograničnog kriminala, kao i unapređenje u svim ostalim područjima suradnje MUP-a ZHŽ i MUP-a RH.

Nakon izlaganja, sudionici sastanka iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, te su definirali načine jačanja i unaprijeđenja daljnje suradnje.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Fra Mario Knezović: Priča Isusu o časnim sestrama s koronavirusom Na Uočnicu Cvjetnice, fra Mario Knezović | fratar.net
ljubuski.info
Učinimo iskorak Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad budale utihnu Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari