Dodaj komentar

Dragi nasi poslodavci,
Jeste ikad culi za onu ''Mozes kako hoces, al ne mozes do kad hoces?''

Godinama iskoristavate nasu muku, sirotinju ucjenjujete otkazima, smanjenjem placa isl..''Ako ti neces ima ko hoce!-doslo na naplatu..
Samo par pojmova da vas pitam, znate li sta je:
'Ugovor o radu?! Znate li sta je to? Dobar dio vas ne zna, al niste vi krivi moglo vam se..
Godisnji odmori, slobodni dani, znate li sta je to?-ne znate, al niste vi krivi moglo vam se!

Ako poneko i zna dobiva epitet ''Dobar poslodavac '' a čega se drzite s tog ugovora i na sta vas obvezuje?
NICEG i na NISTA, uplatite minimum dolrinosa i ocekujete zahvalnost! Koje posljedice imate ako vas neko i prijavi za nepostivanje potpisanog ugovora?-nikakve ...
I opet ce te rec:''Nece niko da radi, vole pitat roditelje za kavu neg radit, svi bi u drzavne firme, budi ti poslodavac ako si tako pametan, i ja radim pa se ne bunim i sl..''
E pa niste u pravu,ne bi mi svi drzavne fotelje nismo za njih ni isli u skolu niti postajali clanovi vodece stranke, trazimo samo svoja prava koja nam zakonom pripadaju, kao radniku, kao covjeku, kao majci i buducoj majci, i dok to ne shvatite idemo tamo gdje mozemo bit ljudi pa makar ribali tuđe toalete po evropskim zemljama..
..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari