Dodaj komentar

Da sta je nivo, fakture od 2005g koje su prema mup zzh radene od poduzeca koja su odrzavala vozila sluzbena su uvecavana 10 x puta,tu su troskovi goriva i ostalih derivata,svaki policajac koji je bio uvlakac napuni sebi rezervar goriva i uzme steku Malbora kad pode s pumpe MEPAS dd.Na takav nacin su uniformirani kriminalci policije sebi kupovali stanove po RH ili sebi limuzine narucivali nove.Ovo je slucajno isplivalo jer se radi o pojedinacnoj robi 1x pauk,da uzme drzavna revizija poslovanje od 2005g odrzavanje vozila MUP zzh pa to je ljudi pljaacka deseljeca.Dapace mora se znati da ZZH nisu uplacivali police zivotnog osiguranja kao niti su upkacivali samodoprinose,policajci hodali ko kokosi i zimi u ljetnim cielema i jaknama. Kad ce se ta zlocinacka organizacija srusit i sve na stol kako je ko poslovao s poduzecima koji su mnogi bli isuvlasici tajno.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari