Dodaj komentar

Čović boravio u radnoj posjeti Županijskom odboru HDZ-a BiH ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović nazočio je jučer u Širokom Brijegu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

Na sastanku su, pored članova Županijskog odbora nazočili članovi Vlade i Skupštine Zapadnohercegovačke županije, predsjednici općinskih i gradskog vijeća, načelnici i gradonačelnici iz ZHŽ.

Ivan Leko, predsjednik Županijskog odbora i zastupnik u Skupštini, predstavio je rad Odbora, te rad organizacija unutar istog, Mladeži, Zajednice žena i Kluba utemeljitelja. Naglasio je kako se radi o dobro organiziranim stranačkim strukturama te je pozdravio dolazak Čovića u svečano radnu posjetu.

Leko je predstavio aktivnosti na području Županije, uz aktualnu političku situaciju, naglasio je kako je razvoj ove županije iznimno važan i za funkcioniranje svake lokalne sredine.

Na sastanku se razgovaralo i o izazovima u nadolazećoj izbornoj godini. Ističući važnost nadolazećih lokalnih izbora 2020. godine, zaključeno je kako se svi započeti projekti moraju završiti u zadanom vremenskom okviru, a potrebne buduće projekte planirati i predstaviti na dobrobit svih žitelja ove županije.

Predsjednik Čović kazao je kako će stranka, kao i do sada, nastaviti pratiti sve projekte na ovome području, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim ili kulturnim projektima.
Stojimo do kraja na poziciji da pratimo sve vaše ideje i projekte, posebno kada su u pitanju veće razine vlasti, entitetska ali i razina BiH, za naredne četiri godine, istaknuo je Čović.

U svom obraćanju, Čović je govorio i o trenutnoj političkoj situaciji te je izrazio nadu kako bi se novo Vijeće ministara trebalo formirati do kraja godine.

Ističuući važnost lokalnih izbora 2020 godine, Čović je kazao kako su teme koje su danas otvorene i raspravljene, dobra osnova za plan rada do sljedećih lokalnih izbora. HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora mora uvjerljivo dobiti povjerenje na Lokalnim izborima i zadržati postojeće pozicije u ovoj županiji, naglašeno je.

Govoreći o predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj, upućen je poziv za potporu i izlaznost u što većem broju kroz sve stranačke strukture za kandidatkinju HDZ-a RH gđu. Kolindu Grabar Kitarović.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari