Dodaj komentar

Koje siromasne? Jesu li siromasni oni sto su svaki vikend na nekoliko raskosnih svadba? Jesu li siromasni oni koji imaju dulume svoje zemlje a nemaju povrca za napraviti rucak, kupuju ga? Ili su siromasni oni koji sjede na neobradjenoj zemlji i niti prodaju niti imaju ideju sta bi s njom? Mozda su siromasne nasminkane , frizirane Hercegovke ili njihove mlade kceri? A siromasni muskarci e dice autima i za pet koraka se vozi autom, mobiteli su kao slucajno na stolu da se vidi koji model je to , ruckovi , feste , pica..? Hajde molim vas koja sirotinja, pohlepa i nezasitnost je u Hercegovini. Ovi ljudi su otisli vani iz potrebe cesto su pobjegli od siromastva a ne jer im je nedostajalo luksuza i zabave. I naucili su e raditi i zaradjivati. Vole se druziti i festati jednom godisnje sa "svojima" i ne brinite nisu to praznoglavci.Informirani su oni ali su i velikodusni i zele dati novac za Hercegovinu. Sta ce oni s tim darovima , to njima na savjest......Ah da, za stanje u Hercegovini ste samo vi odgovorni koji tu zivite. Dok je koristi svi sute i oni koji su imali koristi birali su te ljude koji su ih gospodarsstveno upropastili , sada birajte nove ili sami nesto mijenjajte - samo molim vas prestanite vise kukati i nekoga imaginarnog optuzivati za svoje siromastvo. Ugledajte se na ljude koji rade i zive i zadovoljni su svojim zivotom, ima ih u Hercegovini su samo su tihi jer rade i odgajaju svoje obitelji nemaju vremena niti potrebe za jadikovkama. Ljencine jadikuju i zive u cacinoj ili dedinoj kuci ,ni namjestaj nisu u stanju promjeniti

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari