Dodaj komentar

Hvaljen Isus i Marija mojim dragim Kočerinjanima, Potkarčanima, Podvraničarima, pozdrav Rujnu, Budimu i Ćucima, Maloj, Dubravi, Ljubotićima, Crnim Lokvama, Privalju, i Mamićima. Ako sam nekoga ispustio oprostite mi, nije bilo namjerno. Ovim Kradezenjcima možete vrlo lako stati ukraj. Sjećate li se nedavnih parlamentarnih izbora koji su se odvijali na Kočerinu i pokušaja krađe glasova od strane Izborne komisije kojoj ne na čelu bila ista osoba kao i sada. Tada su uhvaćeni u krađi i nije povodom toga ništa poduzeto, a moralo se poduzeti. Na žalbu pojedinih kandidata sa listi se pristupilo ponovnom prebrojavanju u Sarajevu i došlo se do spoznaje kako su na Kočerinu, "pošteni članovi partije HDZ" ubačeni na mjesto članova i predsjednika izbornih komisija, lažirali zapisnike sa biračkih mjesta i nisu u zapisnike unijeli prebrojane rezultate već su unijeli ono što je partiji (kra)HDZ odgovaralo. Temeljem ponovnog prebrojavanja i utvrđivanja krivotvorenja zapisnika od strane predsjednika Izborne komisije na Kočerinu, izmjenjeni su rezultati i druge osobe su ušle u skupštinu ŽZH, a ne favoriti koje je gurala partija (kra)HDZ(radi se o Antoniji Banožić). Tada, a i sada treba podnijeti krivične prijave protiv svih članova tadašnjih komisija sa oba biračka mjesta i protiv svih sadašnjih članova izborne komisije pa neka odleže koju godinu u bajbuku za svoja (ne)djela. Da se to tada reagiralo ovoga danas ne bi bilo. Zato reagirjate danas kako se to ne bi više nikome događa sutra. Dosta je terora partije (kra)HDZ i njihovih članova koji su slijednici KPJ. Oslobodimo se komunista za sva vremena.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari