Dodaj komentar

Ante ne kaki u Zapadnoj hercegovini je naskuplje gorivo. Skuplje za 30 feninga zna se kome to ide plus porez ajde malo. do Čapljine Mostara do gasproma šta da radim zemlju kada je gorivo po zlato jeftinije je u Njemačkoj nije ni euro bježi mjerite se s Hrvatskom te priče pričajte maloj djeci i Nevenko nemoj s.rati o poslu molim te nije da nema ljudi za rad nego reci da nemaju HDZ iskaznicu šta sam imao to sam rekao više ne pričam iz moje kuće nisi zaposlio nikog i ako smo imali pravo na posao de ne pričaj bajke molimo bih te. Nisi mi mrzak čovjek al molio bih te da ohladiš eto namještajte natječaje i zapošljavajte. Jel dobila brigita novac gdje joj mu ž radi daj popis žena koje su dobile pa zna se koje brate mili Nevenko nismo mi umirali pa ustavali e pa vidjeti ćeš moj Nevenko kako se glasa protiv Kolinde kako je moguće da u tri kutije stane 263.000 potpisa a Škoro ih donio šest. pa 80.000 tko koga laže sve će se Vidjeti 23.12 pa mislim da će biti pravi Božić moj Nevenko otkuda Badže Marija Bebeka maloga u Policiji prošao natječaj a baš je mali čudo sposobn. Toliko o Zapošljavanju. Laku noć Svirači Vidjeti ćeš kako Sipa kupi za razmještanje natječaja i lažne diplome još jednom laku noć ničija nije do zore gorila ne da kažem nego to vam ja obećavam.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari