Dodaj komentar

Gradonačelniče hitno smjeni savjetnike.
Ova incijativa je super, ali na fotografiji ne vidim nikoga od "malih" privatnika koji imaju obrte ili radnje a obavljaju svoje djelatnosti u gradu Ljubuškom.
Nema vlasnika automehaničarskih i ostalih zanatskih radnja, nema ugostitelja, predstavnika ženskog obrta, mladih poduzetnika, e moj Gradonačelniče to bi bila slika za povjest i to bi vam bio potez za budućnost.
Što će vam Primorac u ovom odboru ima on svoje Grude ili eto netko od Džajića ima potrebu i vremena potrošiti oko osnivanja udruge.
Opet najviše predstavnika politike, a realno nitko od njih tu nije trebao biti osim Gradonačelnika jer ipak je Gradonačelnik vlasnik svih tvrtki koje je vlasnik Grad.
U svakom slučaju potez i događaj je super.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari