Dodaj komentar

Osniva se udruga ljubuških gospodarstvenika

ljubuski.info

Na sinoć održanom susretu ljubuških gospodarstvenika u hotelu Bigeste prihvaćen je prijedlog gradonačelnika Nevenka Barbarića o formiranju Inicijativnog odbora koji će pripremiti teren za uspostavljanje udruge koja će okupljati ljubuške poslodavce.

Inicijativni odbor ima zadaću u roku od 60 dana napraviti akte i pripremiti izbornu skupštinu Udruge ljubuških poslodavaca.

Članovi inicijativnog odbora su Zoran Vukšić, Miro Rupčić, Mladen Džajić, Tonćo Vukojević, Mladen Pavlović, Stipe Primorac i Vedran Markotić.

Uspostavljanjem Inicijativnog odbora završen je formalni dio sinoćnjeg susreta gospodarstvenika u hotelu Bigeste, a nakon toga okupljeni su prošetali do Zimskog grada.

Uoči glasovanja za Inicijativni odbor, sinoć je gradonačelnik Nevenko Barbarić održao zanimljiv govor o stanju gospodarstva u Ljubuškom. Govorio je o projektima koje je Grad Ljubuški proveo u godini koja je na izmaku, o tome što sve planiraju u nadolazećoj 2020. godini, osvrnuo se na razne teme iz sfere gospodarstva, odlazak mladih, stanje radne snage, uvjete investiranja…

Poslušajte govor gradonačelnika:

Nakon gradonačelnika, šef Službe za gospodarstvo i financije grada Ljubuški Stipe Bubalo je govorio o usvojenom rebalansu proračuna za 2019. godinu te o prijedlogu Proračuna za 2020. koji je trenutno na javnoj raspravi. Poslušajte izlaganje Stipe Bubala

Predavanje o aktualnoj gospodarskoj situaciji o BiH održao je prof. Nikola Papac. Poslušajte:

O stanju u državi i stanju u gospodarstvu iz perspektive poslodavca govorio je Ante Tomić, vlasnik tvrtke AT Kerametal. Poslušajte njegov govor:

Nakon svih izlaganja, gradonačelnik Barbarić je inicirao uspostavljanje Udruge koja će okupljati ljubuške poduzetnike. Poslušajte:

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari