Dodaj komentar

Mnoštvo građana na prvoj večeri manifestacije "Advent u Ljubuškom"

ljubuski.info

"Advent u Ljubuškom" privukao je sinoć mnoštvo ljudi u središte grada.

Iako su se građani još od ranih poslijepodnevnih sati okupljali na prostoru oko glavnog gradskog trga, gdje je podignut svojevrsni Zimski grad sa kućicama i klizalištem, manifestacija je službeno otvorena tek sinoć kada je upaljena prva adventska svijeća kod fontane ispred zgrade Gradske Uprave.

Molitvu uoči paljenja svijeće je vodio fra Dario Dodig u ime župe Humac, a ceremoniju su uljepšali i zvuci Limene glazbe Humac.

Za adventske pjesme pobrinula se klapa Benedictus.

Nakon paljenja svijeće te nakon što je fra Dario Dodig blagoslovio okupljene, posjetitelji su se raštrkali po Zimskom gradu, formirali su se veliki redovi ispred kućica na kojima su se prodavale fritule i druge slastice te pića, a za mnoge je to bila prilika za lijepo druženje.

Ipak, posebno oduševljenje izazvalo je veliko klizalište u koje su pohrlila djeca, ali i mnogi odrasli.

Podsjetimo, organizatori manifestacije su Grad Ljubuški, JP Parkovi d.o.o., JU "KŠC" Ljubuški i STAP Ljubuški.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari