Dodaj komentar

Nismo bolje ni zaslužili kako kaže gost u svom komentaru.Kakvi smo mi takva je vlast,mi je biramo mi je trpimo.Ono malo što je ne bira mora trpiti zbog vas koji održavate ovu vlast koja sve uništava,iseljava,naprosto troši.Vlast je zapala u nekakvu kolotečinu,bez ideje je,upala u letargiju.Ne miče se,samo guši plamen i održava malo žeravice i pepela da se ne ugasi.Vlast nema energije jer je zatrovana aferama,samodopadna je bavi se sama sobom.Zaboravila je opći i društveni interese,zaboravila je gledati u budućnost ovoga naroda.Zato i ne možemo očekivati da će se nešto promijeniti,jer je godinama sve sa ovom vlasti učmalo,ne mijenja se ili ide nagore.Naš predsjednik vlade bavi se trivijalnim pitanjima pa ga svi ismijavaju jer ne zna slavi li dan svete Kate ili dan državnosti.Uglavnom oko svih blagdana i praznika napravi zbrku,odnosno uvijek slavi kontra ostalih kantona ko da živi u nekoj posebnoj paradržavi.To je neki njegov princip samo njemu razumljiv,umjesto da ispadne neki fajter ispade luzer.Ništa manje u ovu uljuljanu vlast nije doprinio ministar bez lisnice Toni Kraljević.Onako na prvi pogled pristojan momak.Samo na prvi pogled.Čovjek je koji vječito nešto obećava,uglavnom ta obećanja ne ispuni.Čovjek bez dane riječi.Ne treba više na njega trošiti riječi.Ostali članovi vlade još su gora priča,gledaju samo sebe i poneki uski lokalni ili osobni interes.Zašto bi onda ministar Boras bio iznimka.Oni ga i ne mogu smijeniti jer ga se plaše i imaju oraha u džepovima za koje on zna.Štiti ga legendarni Nevenko Barbarić,koji Tonija i Zdenka drži na uzici.Mora biti kako on kaže.Bit će na kraju tresla se brda rodio se miš.I dalje će Kanton zapadne hercegovine grcati u dugovima,jer bolje i ne znaju.Narod vidi sve,ali ne zna artikulirati svoje nezadovoljstvo.Opet idu lokalni izbori,opet će narod bez obzira što se ovi ovako ponašaju i uništavaju nas većinom glasovati za njih.Jer narod se ne može promijeniti,

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari