Dodaj komentar

U četvrtak 33. sjednica Vlade ZHŽ, nije predviđena rasprava o presudi Borasu

ljubuski.info

U četvrtak 28. studenoga 2019. godine, s početkom u 11 sati, održat će se 33. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Sjednica će se održati u dvorani za sastanke Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu.

Za sjednicu je predložen sljedeći

Dnevni red:

  1. Izvod iz Zapisnika s 31. i 32. sjednice Vlade Zapadnohercegovačke županije
  2. Prijedlog Odluke o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje i Doma zdravlja Grude
  3. Prijedlog Odluke o mjesečnoj naknadi za rad predsjedniku i članovima Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo u Zapadnohercegovačkoj županiji
  4. Prijedlog Odluke o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora "Šumsko-gospodarskog društva Zapadnohercegovačke županije" d.o.o. Posušje
  5. Prijedlog Odluke o službenoj iskaznici članova Vlade Zapadnohercegovačke županije
  6. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Rebalans Financijskog plana Javne ustanove Ceste Zapadnohercegovačke županije za 2019. godinu
  7. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini
  8. Tekuća pitanja.

Vlada se do sada nije očitovala o presudi aktualnom ministru MUP-a ZHŽ, koji je u utorak u Splitu osuđen za prijevaru Republike Hrvatske. Ministar Zdravko Boras je ranije kazao kako će podnijeti ostavku ukoliko bude osuđen, a premijer Zdenko Ćosić nije našao za shodno ovaj slučaj ni komentrirati. Na sutrašnjoj sjednici će se vidjeti namjeravaju li i dalje držati glave u pijesku.

Na sjednici će sudjelovati i drugi ministar iz Ljubuškog, Toni Kraljević, koji je i predsjednik ljubuškog HDZ-a, te dopredsjednik županijske Vlade. Ni on kao ni stranka se do sada nisu očitovali na slučaj stranačkog kolege i ministra.

Jedini se očitovao gradonačelnik Ljubuškog, Nevenko Barbarić koji je za FTV dao izjavu o kriminalu u MUP-u ZHŽ, koji u županijskoj političkoj raspodjeli moći pripada Ljubuškom. Očito kako Barbarić nije imao političke snage riješiti ovaj problem.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari