Dodaj komentar

Usta punih zajedništva guraju narod prema nestanku

ljubuski.info

Nakon 30 godina od osnutka HDZ BiH, jedan je Ljubušak postao član predsjedništva stranke. Ta promjena u suštini u Ljubuškom i ZHŽ neće promijeniti ništa ukoliko HDZ BiH ne promjeni kurs kriminala i mafijaškog organiziranja struktura vlasti, a, s druge strane, za kriminal, bezvlašće, bezočnu pljačku se mora odgovarati, jer bez katarze ova stranka će nestati.

Veliku većinu stranke čine zombi uhljebi, probisvijeti i kriminalizirani pojedinci bez svjesnog pogleda na prošlost, sadašnjost i budućnost. Vlast je usko povezana sa svijetom kriminala i tako nastrojena, naučena na krađu i korupciju, ne umije i ne zna stvarati, već samo predatorski uništavati.

U podjeli ministarstava Ljubuški već 30 godina upravlja financijama i policijom. Široki Brijeg upravlja politički, a ta politika je okrenuta isključivo stvaranju kaste vlastite političke stranke putem financijskih malverzacija, pogibelji korupcije, stvarajući nepravdu među 60 tisuća ljudi, koji iz županije bježe zbog bezvlašća i bijede koja kuca sve jače na kućna vrata.

Dvojica prominentnih Ljubušaka, Ivan Brkić i Radoslav Luburić, svršili su i fakultete nakon sto su uništili financije županije. 16 godina je Brkić bio ministar, stvorivši ogromne dugove, a za samo 4 Luburićeve godine, isti su učetverostručeni. Studenčani im zato neće zahvaljivati, iako im se ovaj dvojac nameće poput kakvih dobročinitelja.

Policija je posebna priča, koje strukture njome upravljaju više nije pitanje za traženje odgovora. Istrage govore jasno, policija je premrežena kriminalom, lažne diplome i interesi proisteklih iz niskih strasti stvorili su kaos.

Ljubušaci su izumili i konzultantsko studiranje na daljinu, znanje dobijete za par dana čvrsto zabijeno u glavu i od tolikog znanja ste hipnotizirani do kraja života. Točnije postajete dio trulog društva, od čijeg se smrada bježi i veseli životu u iseljeništvu.

Na ovako malom području podjele su stvorile ogromne razlike među ljudima, mržnja i razdor vladaju zatvorenim strukturama ljudi. Bezobzirnost, nepoštenje i najgore vrste nemorala su postali dio svakodnevice. Hrvatska kršćanska tradicija je na udaru načela nevjere u Božju žrtvu za stvaranje dobrog čovjeka i društva.

Nitko više ne misli na veličinu Gospodinove muke, njen dar za ljude i put prema životu iza života.

Kamo i kako dalje?

HDZ BiH, HDZ 1990 i HSP su nesposobne stranke! To su dokazale svojim obnašanjem vlasti, ne znaju stvarati, ne znaju i ne žele raditi za opće dobro. Također, ne shvaćaju da, ako nema naroda, nema ni njih. Ako nema naroda nema niti duhovnog temelja za život prema Božjem stvaranju, ako nema naroda, nema materijalnog za život, a ako nema niti jednog niti drugog neće biti ni zajedništva. Božje davanje i oduzimanje su milost i kazna prema zasluzi.

Jedinstven primjer je Ljubuški, koji živi od donatorskih novaca. Grad, kao niti županija, nisu sposobni stvoriti vrijednost za budućnost. Sve je pokradeno, od materijalnog, pa do normi života, iskrivljene su sve ljudske i društvene vrijednosti. Barbarić godinama zbori o ljepoti života u Ljubuškom, a priznajmo kako je riječ o ljepoti poroka što su rezultat upravo njegovog rada.

Pogledajte branitelje, njihove živote date Domovini, koliko su prevareni i obespravljeni!

Iskrivljuje se i Biblija i Božja žrtva od strane autističnih duhovnjaka koji samo "volontiraju" za politiku. Usta su im puna zajedništva i upregnuti u zapržena kola propasti, guraju narod prema nestanku.

Opisati stanje duha stranačkih poslušnika nije lako, no, srećom, oni sami često živopisno govore sami o sebi. Dovoljno se prisjetiti govora o "Vizionarima s kamena!, ali ipak, hit desetljeća kojeg bi, osim nezadovoljne braće, trebali proučiti i psiholozi, treba puno puta poslušati:

T.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
7
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari