Dodaj komentar

Podrška Dinamu od "Dream Team babe"

ljubuski.info

Na maksimirskom travnjaku ove sezone pleše plavi dream team, a u petak poslijepodne je - zapjevao "Dream Team" iz Ljubuškog.

Nismo sigurni je li im Dinamo poslužio kao "šlagvort" za prvi dio njihova umjetničkog imena "Dream team babe", ali pjevačka skupina iz Ljubuškog dodatno je razvedrila ozračje zapjevavši na maksimirskoj matineji. Bila je to svojevrsna prijepodnevna uvertira u utakmicu protiv Hajduka.

U stanci između proba i nastupa u emisiji Nove TV Supertalent, pjevačka skupina iz Ljubuškog svratila je i do Maksimira. U klupskim su ih prostorijama ugostili predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i trener Nenad Bjelica.

Još se uvijek dobro sjećam naše turneje po Južnoj Americi 1968. godine. Gostovali smo u Beunos Airesu na popularnom stadionu "La Bombonera", suparnik nam je bio slavni argentinski Boca Juniors. Među 50.000 gledatelja odjednom smo ugledali golemi transparent dugačak oko 50 metara. Bio je to transparent podrške iz Ljubuškog - prisjetio se predsjednik Barišić.

Gošće su uzvratile lijepim riječima i snažnom podrškom samoj momčadi. Pjevački sekstet iz Ljubuškog čine pet umirovljenica uz jednu predstavnicu mlađe generacije: Nada Lauc, Ana Škorput, Blagica Skoko, Kata Mihaljević, Franka Šunjić i Marija Mihaljević.

Večernji list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
7
3

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari