Dodaj komentar

Ako su komunisti i ljevičari progresivne snage, kako sebe sami nazivaju, onda taj svijet plače za novim Hitlerima, Staljinima, Mao Ce tungovima, Pol Potima, Che Gevarima, Castrima, titima i ostalim najvećim povijesnim zločincima. Pa šta je svijetu pa hrle za ljudima koji su krivi za stotine milijuna nasilnih smrti? Ti ljevičari mrze svakoga tko nije kao oni, oni mrze obitelj, mrze život, mrze Crkvu, mrze Boga, vole ubijati od starih, odraslih po sve do nerođene djece. Onaj tko je zaluđen ovom bolesnom ideologijom i sektom se služe lažima, lijepim govorima, tzv. slobodama u svim sferama posebno seksualnim gdje svatko treba svakoga je'ati i je'avati. Propagiraju sve nastranosti svijeta i svakoga tko nije nastran poput njih, proglašavaju nenormalnima, zaostalima, glupima, zatucanima, konzervama, nenormalnima i desničarima. Pa svatko tko je ljevičar je u startu izabrao kaos, život bez ograničenja i ikakvih vrijednosti, bez morala i jedino cijene novac pa bila i ustaška kuna. U starim vremenima su ljude takvih težnji zvali sotonistima, samo oni za sebe govore kako Sotona ne postoji i kako oni u njega ne vjeruju, a to i jeste najveća pobjeda Sotone, uvjeriti druge u nepostojanje zla i Zloga. Dragan Čović Gago je ljevičar, titoist i veliki ljubitelj markica, eurića, kuna, franaka i ponekoga dolara. Čovjek se snašao, a Hrvati vole one koji se snađu. Dragan čović isto voli dijasporu, kao i drug Plenky, toliko je vole da ju stalno jačaju, stvaraju i još malo će stvoriti dijaposru koja je jača od Domovinske Hrvatske. Bravo!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari