Dodaj komentar

I ideološki vođa tvoga druga Gage je pobio milijun ljudi po zakonu, isto i Hitler i Staljin i drugovi Mao, Pol Pot, Castro. Che Gevara, Kim, sve po zakonu a pobijeno nekoliko stotina milijuna ljudi. Je'a te zakon. Ako se članstva svih udruga zbrinute bilo kupljenim invalidninama, bilo kupljenim zapovjednim dužnostima, bilo kupljenim povlaštenim mirovinama, bilo kupljenim ordenjima, bilo svrstavanjem na spiskove ratnih stradalnika a stvarno poginuli u prometu ili u međusobnom birtijskom okršaju što je sve dovelo do bujanja korisnika braniteljskih povlastica i netko je morao biti i uskraćen. Sada imamo borbu uskraćenih istinskih branitelja, od koji su mnogi veterani od početka do kraja rata i dobili su partijsku štafetu od šake do lakta. Ove druge udruge sve redom se bune iz straha razotkrivanja njihova lopovluka i krađe iz proračuna koji traje i preko 20 godina. njih ne interesira pravda i pravo branitelja za rješavanjem statusa već njih jedino interezira kako nastaviti krasti i uzimati nezasluženo ono što po prirodi stvari pripada drugima, u ovome slučaju onima koji to i traže, Zbog toga partija poziva sve na sastanak kako bi razvodnili priču, kako bi dobili galamdžije koje će sve to raskopati, kako bi fingirali uvrijeđenost fraj'li koje će ko fol demonstrativno napuštati sastanak, a sve sa ciljam stvarnog skretanja sa teme. Jadnici ne znaju da to nema nikaka efekta, jer u javnost ide puna informacija na sve adrese u svijet koji rješajaju probleme Hrvata. Ide se od Ureda predsjednika/predsjednice RH, ide se na Sabor RH, ide se na Vladu RH, ide se na Savjet Vlade RH za dijasporu, ide se na Središnji državni ured za Hrvate u BiH, ide se na Hrvatski svjetski kongres, ide se na Hrvatsku biskupsku konferenciju, i na kraju ide se sa informacijama i prema Ministarstvu za branitelje RH. Sve relevantne institucije će biti upoznate, a neke već jesu, za prava koja partija uskraćuje nezbrinutim braniteljima i veteranima. Znamo da partija sa ove strane crte, sa istim žarom i energijom kao ratnih dana srbočetnička soldatetska i islamistička velikobošnjačka, nastoji dezinformirati aktere na navedenim adresama, nastoji im prikazati kako se brinu za nezbrinute kroz instituciju "egzistencijalne naknade" koja je kategorija socijalnih davanja i nema nikakve veze sa pravima branitelja ostavarenih u DOR-u. Znamo da je partija žilava ku'va koja se ne da i koja jača od '45-e ali doći će i njeno vrijeme biologije. Svima onima koji su se prodali toj partiji, koja je uostalom odgovorna za smrt preko pola milijuna Hrvata samo u periodu poslije Drugoga svjetskoga rata, želim svu sreću u uživanju svojih 30 srebrnjaka, kao i svim članovima njihovih obitelji, koji se sigurno ponose svojim očevima i majkama na njihovom "snalaženju".

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari