Dodaj komentar

Gospodine Stipe nije ni ljepo ni korektno da iznosiš neistinu gdje naglašavaš da imam amonizitet i mržnju prema UZB čista laž i neiistina. U mom tekstu se vrlo lako može vidjeti da uvijek dobro naglasim odredjeni broj ili u prevodu što bi značilo pojedinci ne svi. Kada naglšavam pojedinci zasigurno da su neki radili destruktivno od prvobitno zajedničkih zadanih ciljeva gdije su svojom sabotažom doveli udrugu tu gdije jeste. Da nešto posebno imam protiv trenutnog vodstva baš i ne ZNA SE da su neki pojedinci udrugu UZB namjerno nasukali na led poput Titanika kojem poslje toga više nije bilo spasa koji je kako znamo potonijo. Današnje vodstvo UZB vidim u čamcu za spašavanje bez kompasa i vesala koji šalje signale za pomoć na sve strane a pomoći ni od kud to je žalosno ali istovremeno i istinito.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari