Dodaj komentar

Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde, idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac. Cilj rata nije bio umrijeti za svoju zemlju, nego je cilj da onaj drugi bijednik umre za svoju. Postoji jedna veoma bitna stvar koju shvaćate tek sada kada je sve ovo gotovo i kada smo se vratili kući. Zahvaljujemo Bogu sada dvadeset i pet godina poslije rata, što sjedimo pored ognjišta sa svojim unukom na koljenu i kada nas pita šta smo radili u ratu, nemoramo ga prebacivati na drugo koleno, nakašljavati se i govoriti: „Lopatao sam [ * neprimjereno * ] po Ljubuškom polju, Veljačkom polju, Vitinskom polju, Rastoku ili Berišu“. To se ne može platiti, iako su neki to radili i naplatili sve kao partizanski komunistički prvoborci. Nego je li još itko išta rekao na tom famoznom sastanku koji je trajao četiri sata? Ovo što piše moglo se reći u četiri minute. Koliko su moje uši čule i mnogi drugi su nešto govorili, svađali se, prepirali se, čak i pismene primjedbe dali na Prijedlog Zakona, a koji će svakako u Skupštini ŽZH proći onako kako partija odluči. Također čujem kako su sve udruge u ŽZH, a koje se naslanjaju na Domovinski rat, manje više, nelegalne i neligitimne, nisu održavale svoje skupštine, nisu birali svoja vodstva i njima upravlja partija i za to ih novčano debelo nagrađuje. Zašto to partija čini, koji joj je interes, zašto branitelj ustaje na branitelja ZNA SE!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
6
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari