Dodaj komentar

Koliko ovih predstavnika udruga imaju za to legitimitet s obzirom da nisu proveli postupke izbora predsjednika i ostalih članova tijela udruge?
Zašto takve predstavnike koji nemaju legitimitet podržava ministar Begić?
Konkretno, navest ću jedan od primjera, predstavnik udruge spec. policije Dražen Čolak nema taj legitimitet jer udruga koju "predstavlja" više od 5 godina nema sabora niti bilo kakvih sastanaka predviđenih Statutom iste.
Zašto? Zato jer to odgovara Begiću da može manipulirati, a dok Čolak i slični njemu iz ostalih udruga šuti i staje na stranu nepravde, u njegovoj udruzi također ima branitelja koji nisu ostvarili nikakva prava po sudjelovanju u domovinskog ratu.
Čolak, hm!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
3
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari