Dodaj komentar

Odobrena sredstva za obnovu dijela starog grada Ljubuški

ljubuski.info

Na web stranici Interreg IPA CBC Croatia-Bosna and Herzegovina-Montenegro 2014-2020 programa prekogranične suradnje smo 5. studenog 2019. godine, dobili službenu potvrdu da je odobren projektni prijedlog prekogranične suradnje kojeg će kao vodeći partner provoditi JU Razvojna agencija ZHŽ-HERAG.

Projektna prijava je predana početkom ove godine u sklopu drugog, ujedno i posljednjeg poziva, za podnošenje prijava u sklopu programa Interreg IPA CBC Program Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020.

Naziv projekta je "Heritage Revived".

Vrijednost samog projekta je nešto više od 2 milijuna eura, vodeći partner je JU Razvojna agencija ZHŽ-HERAG dok su projektni partneri: Grad Ljubuški (Bosna i Hercegovina), Grad Solin (Republika Hrvatska), Županijska uprava za ceste Split (Republika Hrvatska) te Opština Ulcinj (Crna Gora).

Kao glavne aktivnosti projekta u Ljubuškom je predviđeno:

  • izgradnja i opremanje posjetiteljskog centra Gračine
  • obnova dijela starog grada Ljubuški.

Više informacija o aktivnostima i očekivanim rezultatima projekta objaviti ćemo nakon potpisivanja ugovora, naveli su iz HERAG-a.

herag.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari