Dodaj komentar

Imaju zaposlene 2 pedijatrice, neka jedna radi ujutro a druga popodne do 22, pa mala
djeca neće trebati ići mladim doktorima, koji, to nije nikakva tajna, usitinu ne mogu sami
rješavati te slučajeve. Oni naprosto moraju sve iole sumnjive slučajeve slati u Mostar
jer ako pogreše isti ti dežurni kritičari će ih staviti na stub srama. Dežurni liječnik u
HMP treba razlučiti hitno stanje od onog što to nije a to nije tako jednostavno i često nije moguće samo pregledom, bez dodatnih pretraga i specijalističkog znanja. Stoga je potrebno više razumjevanja i strpljenja i od strane doktora ali i od strane pacijenata.A oni koji
traže doktora koji sve zna i to odmah uzalud će ga tražiti. Takvi ne postoje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari