Dodaj komentar

Dom zdravlja Ljubuški se ispričao zbog neugodnosti

ljubuski.info

Poštovani roditelji, koristimo ovu priliku za ispriku zbog neugodnosti koje ste doživjeli u Domu zdravlja Ljubuški, a zbog našeg propusta da Vas na vrijeme informiramo o planiranim aktivnostima.

Naime, zbog velikog broja djece čiji su medicinski kartoni bili na odjelu Pedijatrije, dogovoreno je da se medicinski kartoni djece rođene 2006. i 2007. godine prebace na Odjel obiteljske/opće medicine.

Odjel pedijatrije bi po standardima zdravstvene zaštite, kako kod nas, tako i u svijetu, trebao brinuti o djeci do 7 godina, odnosno predškolskoj populaciji, a kasnije bi skrb o školskoj djeci trebali preuzimati odjeli školske te obiteljske/opće medicine.

Pošto školska medicina nije organizirana u Domu zdravlja Ljubuški, a kao specijalizacija više ne postoji, skrb o djeci iznad 7 godina trebaju preuzeti odjeli obiteljske medicine.

Mi nismo išli toliko daleko, nego smo ovaj problem premostili na način da smo djecu koja imaju 12, odnosno 13 godina, prebacili na Odjel obiteljske/opće medicine, ali smo o tome propustili informirati Vas kao roditelje, na čemu se još jednom ispričavamo.

Isto tako, medicinski kartoni sve djece koja su ranije bila pod intenzivnim nadzorom pedijatra, zbog teških kroničnih bolesti koje zahtijevaju nadzor i kroničnu terapiju će ostati na Odjelu pedijatrije.

Djecu čiji su medicinski kartoni prebačeni će na Odjelu obiteljske medicine, u slučaju potrebe, pregledavati doktori medicine, odnosno mladi liječnici koji su trenutno u smjeni, a ukoliko nema mladog liječnika u toj smjeni dogovorno će djecu primati ostali liječnici koji rade na Odjelu obiteljske medicine, zaključuje se u priopćenju Doma zdravlja Ljubuški.

Dom zdravlja Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
6
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari