Dodaj komentar

Znaš kome si dao da si mu pola ukrao radnike usrećio državu unakazio
MORALNA NAKAZO
ANTIKRSTU
Sloboda neznaš što je!!!
Nikada nećeš bit slobodan niti kao čovjek niti gospodarstvenik a kamoli političar jer si samo Ti opterećen
Pare nisu sloboda u tvom slučaju su ROPSTVO sa očenašom majke Blagice ne sa vašom psihom vas pet zvjeuda stekli ste imidž kao uspješna obitelj a kada ste u vašim glavama stvorili sliku da ste Bogovi improvizirali znate čija srca na sredini plavi majica skim si savez sklopio i u što si se pretvorio!!!
Sjetit ćeš se ne zadugo dokle je bilo blagosova u vašoj kući A sada otpjevaj pjesmu četnika Bore Čorbe
POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE
Neka te slijede tvoji antikrsti vodi ih u ponor gdje si krenuo kada si iskoračio iz Majčina blagosova budi uvjek mokar od tuđih suza koje si iz oka izbio i izlio kao i hladnoga znoja noćnih mora jer ti nisi od istine

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari