Dodaj komentar

Evo ja samo želim pomoći policiji, moja teorija:
Kažu da je rekla majci da ide s prijateljicama na kavu a otišla s busom prema Čapljini... znaci da je lagala majci.. pravi istražitelj odmah postavlja pitanje sam sebi zašto je lagala majci? Otišla je prema Čapljini Busom da se s nekim sastane... da bi uopće sastanak dogovorila morala je koristiti najvjerojatnije mobilni telefon i koristiti društvene mreže.. ako se dobije ispis vjerojatno će se vidjeti s kim se dopisivala. da se htjela ubiti prije toga ne bi išla u Čapljinu već bi to učinila negdje u Mostaru... medjutim, ista se vjerojatno sastala s njoj poznatom osobom i s obzirom na okolnosti da ona ide u Sarajevo studirati i bit će razdvojeni, vezu su prekinuli, vjerojatno on..i ona je izišla iz njegova vozila i u toj ljubavnoj depresiji nije znala kud će i pocela hodati dezorijentirano okrećući se cesto nadajući da će se Ta osoba opet odnekud pojaviti autom i da je pokupi i opet porazgovaraju kako bi se pomirili, ali on nije naišao.. u toj ljubavnoj tuzi i depresiji pomišljala je i na najgore, došla je do vijadukta, ili nekog mosta i bacila se s njega u blizini te rijeke.. pri padu je mogla nekoliko puta udariti svakim dijelom tijela od debele
I tanke grane vrbe ili čega već i upadne u vodu i bez svijesti udahne vode i istovremeno je mogla da se i uguši i da su joj ozljede smrtonosne od udaraca pri padu... pogledajte malo Na licu mjesta ili uzvodno da li ima polomljenih grana na stablima ili tragova udara na istima, tragova kose ili sl..nemojte samo gledati tragove na zemlji... vjerojatno netko taj tko se s njom dopisivao i sastao, javio bi se ali se boji da ga okolina ne osudi da je kriv..ne mora biti moja teorija točna ali s obzirom na pročitano, vrlo vjerojatno moguća.. ne vidim motiv da bi je netko ubio... sretno u istrazi... u mobitelu bi trebalo biti sve

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
2
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari