Dodaj komentar

Stvarno za taj mobitel nekome treba šijon zavrnuti ko jarebcu.
Mjesec ipo dana da nisu u stanju otključati mobitel nesposobnjakovići jedni je van svake pameti. Zašto traje mjesec dana otključavanje mobitela? Molim objasnite javnost, upadali ste nevinim ljudima u kuće i galamili, ispitivali, plašili i niste se gosp. Markoviću ni izvinuli. A 100 ljudi vam je davalo iskaze, ima da im javno kažete zašto se na mobitel mjesec dana čeka.
Dalje, za uho prijateljice i rodbinu i pitati svaki detalj. Zaradite plaću, vama je najlakše riješiti djecu sa dva grama trave i staviti u novine kao radi se nešto.
Sram vas i stid bilo, da sam drot ma uzeo bi uže i objesio se sa tog prokletog vijadukta.
Fuj!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari