Dodaj komentar

Skoro 100 tisuća blokiranih računa u BiH

ljubuski.info

Središnja banka BiH objavila je osvježene podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je blokirano 94.692 računa poslovnih subjekata, dok 51.613 poduzeća imaju blokiran bar jedan račun.

I u ovom mjesečnom izvješću o blokiranim računima u Registru transakcijskih računa Banke, koji sadrži 3.786 stranica, kao i ranije, navedene su pravne osobe iz različitih oblasti, među kojima gospodarska poduzeća, udruge, zadruge, zdravstvene organizacije, subjekti koji se bave uslužnim djelatnostima, sportske organizacije.

Prošlog mjeseca, odnosno, zaključno s 1. listopada, bilo je blokirano 94.504 računa poslovnih subjekata, dok je 51.516 poduzeća imalo blokiran bar jedan račun.

U prvom izvješću Središnje banke, objavljenom početkom studenog 2012. godine, broj blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH iznosio je 58.038, dok je 35.694 poduzeća imalo bar jedan blokiran bankovni račun.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari