Dodaj komentar

Novi izazov za policiju - opljačkana kladionica u Posušju

ljubuski.info

Jake snage Uprave policije ZHŽ danas su na još jednom teškom policijskom zadatku, budući da je opljačkana sportska kladionica Formula u Posušju.

Iz kladionice je otuđena još neutvrđena količina novca.

Prije nekoliko dana na sjednici Skupštine ZHŽ ministar Boras je politički izravno, bez imalo zadrške kazao - sigurnost u županiji je dobra. Imao je i nekoliko upućenih složenih rečenica prema zastupniku Jurišiću, koji je kritizirao rad policije i Nezavisnog policijskog odbora.

Ako ovaj ministar tako kaže onda nam ne preostaje ništa drugo nego vjerovati. MUP ZHŽ ima i glasnogovornicu, koja se još nije odvažila pojasniti posljednja kriminalna događanja ili za to nije dobila dopuštenje komesara Milana Galića.

Jesu li u policiji stava - kada šutiš nema kriminala i sigurnost je na razini!

Vodeći ljudi policije su, tijekom posljednjih 20 godina upravo iz Posušja, komesar Milan Galić i poznati dekriminalist Miroslav Galić. Potonji, prema dostupnim informacijama, ne čini dovoljno kako bi se sustavno istražila pljačke kladionice Formula, a budući da i sam ima iskustvo s kriminalom, možda se nada kako će se počinitelji sami prijaviti, budući da je njegovo iskustvo da se pokajnicima daje druga prilika. To je ljudska gesta.

N.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari