Dodaj komentar

Hahah sto me nasmija. To je neki onda osvetoljubiv bog pa ce poslat u pakao ove sto su neutralni i nisu izasli na izbore. A izlaskom naizbore samo podrzavas sustav (ovakav kakav je neljudski i nehuman) i stvaras iluziju da mozes nesto promijeniti, a nitko te nije ni pitao koga zelis vidjeti na izbornim listama, nego se na njima nalaze oni podobni. Da si glasao i za nekog drugog ne bi nista promijenio jer je takav sustav. Kakva je to demokracija kad ljudi moraju protestirat za nesto i opet na kraju ne dobiju ono zasta su protestirali, nista se ne promijeni. Ovdje bi jedino uspio drzavni udar pa da smijeni ove s vlasti. Mozda nam i treba diktator, drugacije ne ide. Eto i ovi u Engleskoj su referendumom izglasali da izadju izEU i opet nista. Demokracija je najveca laz ma svijetu i izlaskom naizbore se nista ne moze promijenit!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari