Dodaj komentar

prije tjedan dana išao sam iz ljubuškog prema vitini, vozio sam 50-55 km na sat baš na izlazu pravca i skoro ulazak u vitinu. najednom me pretiče civilno vozilo i izbacuje palicu stop,ja najivno postupam istajem. tad izlaze dva milicajca navodno prilaze mi i traže dokumente ja im dajem pošto je sve u redu oni me opominju da sporo vozim ja im pokazujem da je ograničenje 60km na sat a pošto je ulaz u vitinu ispred mene znak 50km na sat. ja im skrećem pažnju na to oni odgovaraju da se mora vozit ta brzina koja piše na znaku,po njihovom mora biciklista pješak i sve ostalo što se kreće ić tom brzinom. tek sam kasnije prokužio da je tri sata poslije podne nemože se narodnim bjesnim autima jurit sa posla.kasnije sam zvao 122 dežurni mi je rekao da se nisam smio ni zaustavljat.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari