Dodaj komentar

Sigurno je samo da smo nesigurni, ali koga briga za to

ljubuski.info

U posljednjih par dana VW Passat je ukraden u središtu Ljubuškog, Golf 4 u Predgrađu, opljačkano oko 20.000 KM u Namexu, migranti svaki dan prolaze ulicama grada i sela, još nije riješeno ubojstvo Lane Bijedić a policiju rastače kriminal, jer se otkrivaju policijski službenici koji izravno surađuju s kriminalcima.

Ovo je mala, ali znakovita slika katastrofalnog sigurnosnog stanja u Ljubuškom i nemoći policije, koju vode neodgovorne i nesposobne osobe, uvučene u obrazovani, a potom i korupcijski kriminal.

A da sve bude pod nadzorom, pobrinuo se gradonačelnik Nevenko Barbarić financiranjem postavljanja desetaka nadzornih kamera, koje bi trebale otežati kriminalcima obavljanje posla, ali, umjesto toga, krade se svakog dana, kao da video nadzora nema.

Iako je stanje sigurnosti složeno, nikoga to u Ljubuškom ne zabrinjava, jer je politika vodeće stranke, čija je personifikacija upravo Nevenko Barbarić godinama strukturirala policiju lažnim kadrovima, poput, Madunovića, Borasa, Galića... kupujući lažne diplome, stvarajući prazne umove.

Migranti pod prozorima

Svake večeri na gradskim ulicama su migranti, svake večeri prolaz, Stubicom, Zvirićima, Humcem, Crvenim Grmom, Vašarovićima, Orahovljem, za svaku cestu znaju, kao da ovdje žive godinama.

A ministar Zdravko Boras kaže - ključajte se! Treba li uopće komentirati ove nesposobnjakoviće koji se igraju politike, vozaju u skupim autima, svaki se dan prejedaju na račun poreznih obveznika i ne znaju, kako stvoriti sigurnost življenja i imovine u Ljubuškom.

Treba li ovo malo ljudi što je ostalo u Ljubuškom samostalno stvoriti uvjete za normalan život, kada to kriminalizirana policija ne može?

N.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari