Dodaj komentar

Dakle svaki deficitaran. Ajmo ovako: prvo ima studenata koji nisu mogli upisat fakultet sa 18 godina pa su morali radit pa su ga upisali npr sa 23 pa je ta granica od 26 godina bezveze. Drugo, prosjek ocjena nije nikakvo mjerilo, nije isto imati 5.0 na filozofskom i na tehničkim ili medicinskim fakultetima, da se razumijemo ne podcjenjujem nijedan. Prosjek ocjena treba biti podijeljen sa ukupnim prosjekom ocjena fakulteta, podaci postoje na svakom fakultetu i on daje koef. koji množi sve ostale bodove. Što se tiče deficitarnosti, ne mogu biti deficitarni dokle god ima ijedan sa određenom strukom na birou, a koliko ja znam svega ovog pobrojanog ima i viška.. Nego to su sve fakulteti na koje treba nagurat kvotu jer svak vidi da ih je besmisleno upisati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari