Dodaj komentar

Moj prijatelju kukavice se povlače al ovaj branitelj je junak, bio i ostao.

Na žalost u hrvatskom narodu kukavica ima i previše zato su komunisti, UDBA-ši i njihovi plaćenici i dalje na vlasti.

Ljudi su stavili svoj život na kocku i ginuli protiv UDBE i antihrvatske komunističke partije za slobodu i za Hrvatsku.

I šta je se promjenilo-ništa. Stanje je još i gore nego u bivšoj Yu. Prije nisu mogli ovoliko pljačkati a danas su to i sebi omogućili bez ikakve odgovornosti.

Bivša Yu je protjerivala hrvate u dijasporu ali ipak su obitelji ostale živjeti na svojim ognjištima.

Ali ovi današnji tzv.veliki hrvati očistiše cijelu HRHB od hrvata.a ostadoše uglavnom tatini sinovi i uhljebnici.

I šta sad da šutimo zbog onih koji poginuše što u Kupresu što na drugim ratištima.

Zbog njih i trebamo dignuti glas na svakom mjestu iako nas žele utišati jer oni su dali život za iste ciljeve..koje nažalost nismo ostvarili i vratili se ponovno pod čizmu komunista i UDBA-ša..

Šutnja toj bag.ri naj više i odgovara..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari